Szolgáltatások - Weboldal készítés
Weboldal készítés

A weboldal készítés folyamán a programozó a megfelelő nyelvet használva építi fel a weboldal szerkezetét. Önnek nincsen szüksége arra, hogy ezeket a nyelveket megtanulja, és alkalmazza. Még egy ingyenes forráskodú weboldal szerkesztésnél is szükség van programozási ismeretekre, ha a cég egyedi igényeire szeretné az oldalt átszerkeszteni a weboldal tulajdonosa. És itt nem kell nagy átalakításokra gondolni, hanem stílusbeli, kinézeti elemekre érdemes fókuszálni. A programozás része a PHP nyelv, a HTML és a CSS stíluslap, különlegesebb eseteknél a JavaScript, és a Perl is számításba kerülhet, attól függően milyen szerveren fog a weboldal működni. Ezek elsajátítása nélkül nehezen lehet bárminemű módosítást eszközölni egy weboldal forráskódjában. Egy egyedi weboldal készítés esetén pontosan úgy fog kinézni a weboldala ahogyan azt Ön szeretné. Ezáltal profi, letisztult kinézete lesz a weboldalának, amely egyedi kinézetének köszönhetően sokkal sikeresebben fog értékesíteni, és profitot termelni. Nem kell bonyolult rendszerekben gondolkodnia, csak az elképzeléseit kell elmondania a programozónak, és ő megvalósítja azt. Így nagyon sok időt nyerhet a vállalkozásának fejlesztésében, vagy újra tervezésében, és foglalkozhat a lényeges vállalkozási feladatokkal, amíg a programozó elkészíti a weboldalát.  A fejlesztő feladatai közé tartozik a weboldal készítés során az is, hogy megoldhatja a felmerülő problémákat, vagy az Ön bizonytalansága esetén olyan lehetőségeket, és megoldási módozatokat javasoljon, amellyel a felmerülő probléma áthidalható.

A továbbiakban 2 percben olvashat a CMS rendszerekről, és az egyedi forráskódokról.

CMS rendszerek: A legismertebb CMS rendszerek a WordPress, Drupal, és a Joomla. A felhasználók körében legjobban elterjedt CMS rendszer a Wordpress. Eleinte blogolásra készítették, de 2003 óta átalakulva egy teljes értékű CMS rendszerré nőtte ki magát. Ez a viszonylag legegyszerűbb rendszer, amelyet a felhasználók könnyedén tudnak a megfelelő beállítások után használni. Könnyű az admin felületének használata, és a strukturális felépítése egyszerűbb, mint a másik kettőé. Ma Magyarországon legtöbben ezt a rendszert használják. A Drupal már 2001-ben megjelent az interneten, és teljes értékű CMS rendszerként indította a pályafutását. Sok híresebb weboldal is ezt a rendszert használja, mint például a Fehér Ház weboldala is. A rendszer jóval bonyolultabb, mint egy Wordpress weboldal rendszere, és a kezelő felület is egy teljesen más struktúra szerint működik, amelyhez szükség van egy teljesen egyedi megközelítési módra. Kicsit kevesebb új fejlesztés érhető el ennél a rendszernél, mivel kevesebben használják, de ennek köszönhetően az erre a kódra írt rosszindulatú szoftverek is kevesebben vannak. Nagyobb volumenű rendszerek, és weboldalak készíthetőek erre a rendszerre. A Joomla objektum orientált programozási szemléletet követ, és a rendszer kialakításánál nagy figyelmet szenteltek arra, hogy a weboldal több adminisztrációs tevékenység ellátásában csoportokat szolgáljon ki. Így az egyes adminisztrációs feladatokat meg lehet osztani különböző felhasználókkal.

Egyedi forráskódok: Egy weboldalt nem csupán egy már meglévő CMS rendszerre lehet kiépíteni. Hanem egy teljesen egyedien megírt struktúrára fel lehet építeni. Ez általában akkor szükséges, ha olyan vállalkozást akar elindítani, amely teljesen egyedi. A programozó által felépített rendszernek számos előnye van. Nehezen lehet benne biztonsági réseket találni, és pontosan olyan funkciók lesznek a weboldalon, amelyet szeretne. Nem szükséges kompromisszumokat kötnie. Sem a keresőoptimalizálásban, se az adminisztrációs felületben, sem pedig az oldal működését tekintve. Pontosan azt kapja amire szüksége van.

Amennyiben szeretne egy jól működő profi weboldalt, amely teljesen kiszolgálja az igényeit, keressen fel minket az alábbi űrlap segítségével:

 • Weboldal készítés
 • Weboldal készítés árak
 • Weboldal készítés Budapest
 • Weboldal javítás
 • Weboldal fejlesztés
 • Bérelhető weboldal
 • Webshop készítés
 • Keresőoptimalizálás
 • SEO
 • Bérelhető Webshop
 • Bérelhetőwebáruház
 • Webáruház készítés Budapest
Szolgáltatásaink

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldalak, az e-kereskedelem, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat, illetve ne felejtsen el érdeklődni a weboldal készítés, keresőoptimalizálás, illetve a webáruház készítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban valamelyik elérhetőségünkön !

Ha web akkor MatiPro Design!