Szolgáltatások - SEO szövegírás
SEO szövegírás

A keresőoptimalizálás területén jelentős változások történtek, amelynek köszönhetően a SEO szövegírás is teljesen átalakult. Nem véletlen ez az átalakulás, hiszen a Google egyre jobban törekszik arra, hogy a felhasználók keresési szokásait figyelembe véve rangsorolja a weboldalak tartalmait a keresési listában. Az algoritmus egyre jobban követi  az emberi viselkedési mintákat, de figyel arra is, hogy a hasznos tartalom informáló, és tájékoztató legyen. Így nem mindegy milyen szöveg kerül ki egy weboldalra.

A SEO szövegírás egyre jobban felértékelődik a keresőoptimalizálás területén, hiszen a jó szöveg, hasznos tartalom fogja elérni a legjobb keresési eredményt a találati listában, és a PPC kampányokban.

Évek óta foglalkozunk SEO optimalizált szövegek megírásával, így pontosan nyomon követtük a változásokat, és a siker érdekében ezen a területen folyamatosan képezzük magunkat. Így, Ön nem csupán egy SEO optimalizált szöveget kap, hanem egy olyan tartalmat, amely keresőoptimalizált, értékesítésre alkalmas, az olvasói számára hasznos, ráadásul figyelembe veszi a Google legújabb algoritmus frissítéseit is.

 

A következő 2 percben arról olvashat, hogy a keresőoptimalizált szövegekben mit tartunk fontosnak. Illetve arról, hogy egy SEO optimalizált szöveget hogyan alakítunk ki az Ön speciális igényeire.

 

 

SEO szövegírás alapjai:

A SEO szövegírás nem csupán a keresőbarát tartalom előállításáról szól, hanem egy komplex folyamat. Nem csupán az olvasót kell tájékoztatni, nem elég csak a hasznos tartalommal a monitorhoz kötni az érdeklődőt, és motiválni őt a cselekvésre, de a Google keresőt is a megfelelő elemekkel tájékoztatni kell a tartalomról. Egy szövegnél igen fontosak a következő elemek, mint a: meta tag, a head elemek, title, a description, kulcsszavak, és kulcsszó arányok. Ráadásul fontos, hogy a long tail kulcsszavak is be legyenek állítva egy weboldalnál. Ennek függvényében íródnak meg a SEO szövegek. A hosszuk és tartalmuk változó, attól függően melyik helyre kerülnek elhelyezésre. Figyelni kell minden egyes apró részletre, hogy mind az olvasó, mind pedig a Google keresőoptimalizálási irányelveknek megfeleljen a szöveg, elkerülve a duplikációkat, és a haszontalan tartalmakat.

 

Tartalmi és felhasználóbarát kialakítás:

A tartalom kialakítása egy részletesebb keresőoptimalizálási felmérés, és célközönség kutatás alapján történik. Ennek függvényében a SEO szövegben azok az elemek fognak megjelenni, amelyek a SEO szövegírás alapjait határozzák meg. A célja a tartalomnak az érdeklődés felkeltése, az informálás, majd pedig a cselekvésre való ösztönzés. Mindezeket úgy kell elérni az olvasónál, hogy az igényeiket a lehető legjobban kiszolgálja a szöveg.  A weboldal témája is nagyban meghatározza majd a tartalom kialakítását, hiszen egy szakmai tartalom, és egy gasztronómiai tartalom előállítása nagyon eltér, sokszor struktúrálisan is.

 

Célközönség, és kulcsszavak felmérése:
Ezért is nagyon fontos az előzetes felmérés, a konzultáció, amely cégünknél kiemelt fontosságú. Erre a szakterületre specializálódott kollégáink már rutinosan felmérik az adott témában jelenlévő kulcsszavakat, és ennek tudatában alakítják ki a keresőoptimalizálási kulcsszó stratégiát az Ön számára. A felmérés célja a megfelelő kulcsszavak felkutatása, és azok optimális beállítása a weboldalán, figyelembe véve az olvasó, azaz célközönségének keresési szokásait.

 

Amennyiben szeretne egy értékesítésre alkalmas weboldalt magáénak tudni vegy fel a kapcsolatot velünk a következő űrlap segítségével:

 • Keresőoptimalizálás
 • SEO
 • Keresőoptimalizálás árak
 • Keresőmarketing
 • Keresőoptimalizálás Budapest
 • Bérelhető weboldal
 • Bérelhető Webshop
 • Bérelhető webáruház
 • Weboldal készítés Budapest
 • Webshop készítés Budapest
 • Webáruház készítés Budapest
Szolgáltatásaink

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldalak, az e-kereskedelem, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat, illetve ne felejtsen el érdeklődni a weboldal készítés, keresőoptimalizálás, illetve a webáruház készítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban valamelyik elérhetőségünkön !

Ha web akkor MatiPro Design!