Referenciák - Tulipános Ház
Tulipános Ház

Egész évben nyitva!

Falusi turizmus a palóc út mentén:

  • akár gyógyulni-pihenni vágyik a széndioxidos Mofettában vagy a hőforrások gyógyvizeiben
  • akár horgász – vadász szenvedélyének hódolna akár túrázni – kirándulni - sportolni szeretne
  • akár várakra – romokra – emlékhelyekre, nevezetességekre kíváncsi, akár a technikai sportokkal kacérkodik és mindezt megtűzdelné a palóc gasztronómia-különlegességek megízlelésével
  • Jöjjön el hozzánk Mátraderecskére!

"Mátraderecske a világ legszebb faluja – az érrendszeri betegek Mekkája" – nemcsak Magyarország, de Európa egyik különleges gyógyhelyévé vált! A talajból természetes úton feláramló, 98 térfogatszázalékos gázt a Mofettában (széndioxidos szárazfürdő) hasznosítják gyógykezelésre.

Ezt a Magyarországon egyedülálló természeti kincset az Egészségügyi Minisztérium 1999-ben gyógy-gázzá minősítette!

A széndioxidos szárazfürdő, a Mofetta mellett a középhegységi klíma, az ásványi anyagokban gazdag termálvizek, a termálfürdő, a hőforrás, a hegyi klíma, a táj szépsége, a csend, a nyugalom és nem utolsó sorban az itt élő emberek vendégszeretete - mind-mind vendégcsalogató!

Szolgáltatásaink

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldalak, az e-kereskedelem, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat, illetve ne felejtsen el érdeklődni a weboldal készítés, keresőoptimalizálás, illetve a webáruház készítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban valamelyik elérhetőségünkön !

Ha web akkor MatiPro Design!