Partnerek - ÚJABB SPANYOL VÁROSSAL KÖTI ÖSSZE BUDAPESTET A WIZZ AIR - CASTELLÓNBÓL INDUL JÁRAT A MAGYAR FŐVÁROSBA
ÚJABB SPANYOL VÁROSSAL KÖTI ÖSSZE BUDAPESTET A WIZZ AIR - CASTELLÓNBÓL INDUL JÁRAT A MAGYAR FŐVÁROSBA

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága, Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága örömmel jelenti be, hogy új járatot indított Budapestre Spanyolország egyik legszebb vidékéről, a Baleár-tenger partján fekvő Castellónból. Az új járatokra már 4590 forinttól* kaphatók jegyek, ami az üzleti és a szabadidős utazók számára is vonzó célponttá teszi a látnivalókban gazdag régiót, a helyi turisták számára pedig a magyar fővárost.
Az illatosan virágzó narancsfákról elnevezett Costa del Azahar számos homokos stranddal várja a látogatókat, de egymást érik a festői fekvésű történelmi városok is a környéken – közülük is Peñiscola tengerparti erődje a legnevezetesebb. Maga Castellón elsősorban hagyományos kerámiaiparáról és gótikus stílusban épült műemlékeiről híres, de érdemes kipróbálni a tenger gyümölcseinek legjavát kínáló éttermeket is. A húsvét előtti hetekben kilenc napos fiesztát rendeznek a városban, júliusban pedig a közeli Benicàssim ad ott-hont az egyik legnagyobb spanyol könnyűzenei fesztiválnak.
Az első spanyolországi Wizz Air járat 2004 májusában indult el, és azóta a légitársaság folyamatosan bővítette helyi hálózatát: 12 spa-nyolországi repülőtérről immár 10 ország 55 úti célja érhető el. A Budapestről elérhető spanyolországi városok között Castellón a tizedik a sorban többek között Madrid, Malaga, Alicante, Ibiza, Tenerife, Barcelona vagy Palma del Mallorca után, utóbbi két úti célra pedig tavaly decembertől, illetve idén márciustól már Debrecenből is közlekednek járatok.
Az európai diszkont légitársaságok egyik úttörőjeként a WIZZ folyamatosan bővíti a Közép-Kelet-Európát a kontinens több részével, köztük Spanyolországgal összekötő hálózatát. A légitársaság 2018-ban több mint 5 millió utast szállított Magyarországról induló és az országba érkező járatain, ami meghaladja bármely más légitársaság egy év alatt valaha elért magyarországi forgalmát, és évi 18%-os növekedést jelent. A légitársaság tevékenysége közvetetten több mint 3800 magyarországi munkahely megteremtését támogatta** 2018-ban. 
A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALAI CASTELLÓNBÓL
Úti cél    Heti járatok    Indulás    Viteldíj*
Budapest    szerda, vasárnap    2019. június 16.    akár 4590 forinttól

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “Nagy örömmel ünnepeljük a WIZZ új járatainak indulását Castellónból Budapestre, ami tovább bővíti az utasaink számára elérhető választási lehetőségeket. A mai bejelentés tovább erősíti 15 évre visszanyúló elkötelezettségünket a spanyol piac iránt. Spanyolországi utasaink 55 népszerű úti célt érhetnek el, a magyar utasok pedig immár 7 városba repülhetnek az ibériai országban a kényelmes menetrendnek és az akár 4590 forinttól* elérhető vi-teldíjaknak köszönhetően Minden utast szeretettel várunk, hogy fedezze fel új úti céljainkat a WIZZ alacsony viteldíjai és a kiváló minőségű fedélzeti kiszolgálás mellett.”
A Wizz Airről
A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 107 db Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 600 útvonalat kínál 26 bázisról, 145 célállomásra, 44 országban. A Wizz Airnél mintegy 4 500 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően az elmúlt 12 hónapban 34 millió utas választotta a légitársaságot. A Wizz Airt a Londoni Értéktőzsdén jegyzik “WIZZ” kóddal, szerepel az FTSE 250 és az FTSE All-Share tőzsdei indexekben. A Wizz Air rendelkezik a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) üzemeltetés-biztonsági auditjának (IOSA) regisztrációjával, ami a légiközlekedési iparág legmeghatározóbb biztonsági elismerése. A légitársaság a közelmúltban az elérhető legmagasabb, 7 csillagos biztonsági minősítést kapta a világ légitár-saságainak biztonságát és szolgáltatásait értékelő AirlineRatings.com felmérésében, 2017-ben pedig Az Év Európai Légitársasága címmel tüntette ki a neves Aviation 100 kiadvány, amely a légi ipar leginkább kiemelkedő teljesítményű szereplőit díjazza.

* Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket 
**Az ACI iránymutatása szerint évi 1 millió utasonként 750 helyszíni munkahely jön létre
 

Szolgáltatásaink

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldalak, az e-kereskedelem, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat, illetve ne felejtsen el érdeklődni a weboldal készítés, keresőoptimalizálás, illetve a webáruház készítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban valamelyik elérhetőségünkön !

Ha web akkor MatiPro Design!