Partnerek - akkumulátor, autó akku
akkumulátor, autó akku

A folyamatos használat mellett, nagy igénybevétel hatására, az autó akkumulátor is, mint minden fogyóeszköz, egy idő után sajnos elhasználódik. A személyautók esetében fokozottan kell ügyelnünk az autó akku vizsgálatára, hiszen nem csak roppant kellemetlen, ha  leáll, de rendkívül veszélyes is lehet. A közúti balesetek megelőzése érdekében érdemes időközönként egy szakember segítségét is igénybe venni, hogy megvizsgálja készülékünk állapotát.

Az akkumulátor, egyfajta energiatároló eszköz, illetve berendezés, amely töltéskor a bevezetett villamos energiát, vegyi energiává alakítja át. Vegyi energia formájában huzamosabb ideig tárolni tudja, majd kisütéskor villamos energiává alakítja vissza. Az akkumulátor csak egyenfeszültség tárolására, szolgáltatására alkalmas.

Az akkumulátorra terhelést (önindító, világítás, stb.) kapcsolva, az akkumulátor úgy működik, mint egy galvánelem, elektródáinak anyaga átalakul. Amikor ez a terhelés huzamosabb ideig fennáll és a nyugalmi feszültsége eléri a 12V-ot, az akkumulátor kisütött állapotba kerül.

Szolgáltatásaink

Ha friss tudásra van szüksége, vagy érdekli a weboldalak, az e-kereskedelem, vagy az online marketing világa, dőljön hátra és olvassa el a fenti témákban publikált anyagainkat, illetve ne felejtsen el érdeklődni a weboldal készítés, keresőoptimalizálás, illetve a webáruház készítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban valamelyik elérhetőségünkön !

Ha web akkor MatiPro Design!