Warning: Error while sending QUERY packet. PID=13631 in /usr/www/users/matiprk/www.matiprodesign.hu/wp-includes/wp-db.php on line 2033

Szolgáltatásaink

A mottónk az, hogy “ha valamit csinálunk, azt csináljuk rendesen”. Éppen ezért mi nem megjavítgatjuk a weblapod néhány szegmensét, hanem komplex online marketing stratégiát építünk, melyből azt hozol ki, amit szeretnél. Mérhető és valós eredményeket ígérünk Neked, éppen úgy törődünk a Tieddel, mint a sajátunkkal. Szívügyünk, hogy elégedett légy a munkánkkal. Mi a munkánk pontosan? Lássuk csak egyszerűen.

Az, hogy a google keresés hányadik oldalán jelenik meg adott keresőszóra a weboldal több szemponton múlik. Úgy képzeld el, mint egy vizsgát. A weboldalak vizsgáját a google-suliban. Van gyakorlati vizsga (off-site) és szóbeli vizsga (on-site). A szóbeli vizsgán azt nézik mi az, amit tud a weboldalad, a gyakorlati vizsgán pedig azt, hogy ezt a tudást hogyan használja. Mindkét vizsgán 4 tételsor van, amit meg kell felelni.

Szóbeli vizsga:

  • beállítások (gyorsaság, szerver, az elemek elhelyezése, stb.)
  • szöveges tartalmak (használja-e a megfelelő szavakat, tud-e szakmailag hiteles lenni a témában, mekkora a szöveg terjedelme, stb.)
  • design (a grafikai elemek megfelelő használata, aránya, stb.)
  • személyes benyomás (hogyan ítéli meg a vizsgabiztos -Google munkatárs- a személyes megjelenést)

Gyakorlati vizsga:

  • linképítés (azaz kikkel van valós együttműködése, kikkel dolgozik együtt)
  • direkt forgalom (hol hirdeti magát, hol helyezkedik el, hogy benyithassanak az érdeklődők, stb.)
  • közösségi média (mennyire tudja kiépíteni a saját márkáját, milyen mennyiségben és minőségben kommunikál a közössége felé, stb.)
  • személyes benyomás (hogyan ítéli meg a vizsgabiztos -Google munkatárs- a személyes marketinget)

Összefoglalva ezen a vizsgán segítünk átmenni a lehető legjobb eredménnyel. A max. pontszám mondjuk 100 pont. Minél magasabb az elért pontszám a vizsgán, annál előrébb kerül a google találati listáján. Ezen szegmensek összehangolását és felturbózását hívjuk összességében komplex online marketing stratégiának MatiProDesign módra.

© Copyright - MatiPro Design