Warning: Error while sending QUERY packet. PID=16246 in /usr/www/users/matiprk/www.matiprodesign.hu/wp-includes/wp-db.php on line 2033
  • Social media

A social media, azaz a közösségi média hatalmas térhódítást vitt véghez viszonylag rövid idő alatt, így nem hagyhatjuk ki amikor az online marketingről szövögetünk terveket.

Közösségi média, azaz szájhagyomány level II.
A google-t a felhasználók tartják életben pont mint a közösségi média platformjait is. Nevezhetnénk úgy, mint a régi időkben a szájhagyomány útján terjedő ajánlásokat, csaképp XXI. századi kivitelben. Gyakorlatilag erről van szó. Gizi néni ha azt mondta, hogy a kenyeret az Ernőnél veszi a sarkon, mert fantasztikus kovászt készít, akkor aki erről tudomást szerzett rohant az Ernőhöz kenyérért. Ernőnek sok-sok megrendelése lett, így ugye anyagilag is gyarapodott.

Persze a szóbeli ajánlás a mai napig népszerű és valljuk be szeretünk is inkább ismerősökkel üzletelni, mint csak úgy betérni. A közösségi média megfelelő használata azt az illúziót kelti az ismeretlenben is, hogy ismer, így sokkal nagyobb bizalommal fordul feléd. Nagyon fontos, hogyan kommunikálsz ezeken a platformokon a cégedről és magadról.

Segítünk, hogy ez is a “kész”-listára kerüljön.

© Copyright - MatiPro Design